ERA I MEDIA

Gör det du är bra på

ERA Revisorer

Gör det du är bra på – Arnemarks Köttservice

Tänker du ibland att du vill göra saker själv oavsett tidigare erfarenhet? För många är bokföringen just en sådan sak! Gör det du är bra på – driv din verksamhet så hjälper vi dig med redovisningen!

Gör det du är bra på – Sotarn Älvsbyn

Tänker du ibland att du ska göra saker själv, oavsett tidigare erfarenhet? För många kan bokföringen vara just en sådan sak! Så här såg ut när Sandra fick följa med Jocke på en helt vanlig sotning, där hon skulle rengöra tuberna medan Jocke klättrade upp på taket!

Gör det du är bra på – Granbergs Lanbruk

Tänker du ibland att du vill göra saker själv oavsett tidigare erfarenhet? För många kan bokföringen vara just en sådan sak! Så här kan det se ut när en revisor testar på att mjölka kor på lantbruk!

Gör det du är bra på – Rörervice

Tänker du ibland att du vill göra saker själv oavsett tidigare erfarenhet? För många kan just bokföringen vara en sådan sak! Hur skulle det kunna se ut om vi provade att hoppa in hos våra kunder i deras yrken? Här provar Joachim hos oss på att vara VVS:are hos Piteå Rörservice för en dag.

Gör det du är bra på – Salong Lisma

Tänker du ibland att du vill göra saker själv oavsett tidigare erfarenhet? För många kan bokföringen vara en sådan sak! Hur skulle det kunna se ut om vi testade våra kunders yrken? Här testar Andreas att vara frisör hos Salong Lisma för en dag! Låt oss alla göra det vi är bra på

Inte vad du letade efter?

Starta eget guide

Har du tankar på att starta eget företag men undrar hur du ska gå till väga? Vi på ERA Revisorer har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vill starta eget. 

Skatt & Deklaration

Vi kan hjälpa till att upprätta deklarationer för moms, arbetsgivaravgifter och avdragen skatt och stämma av skattekonto så att rätt belopp finns tillgängligt.