TJÄNSTER

Lönehantering

Vi eftersträvar alltid en smart och smidig lönehantering

Lönehantering

Att betala ut rätt lön i rätt tid är grundläggande i alla företag med anställda.  

 Vi kan assistera dig genom hela processen från tidrapportering till utbetalning. Vi har kunskap om användarvänliga digitala system där du smidigt kan rapportera arbetstider och registrera utlägg via app, dator eller surfplatta. Efter attest kan lönehanteringen ske effektivt och korrekt, vilket ger dig trygghet i vetskapen om att dina anställda får rätt lön.  

 Vi behandlar såklart alla personuppgifter i enligt med GDPR och lönespecifikationer kan antingen skickas via Kivra eller hämtas i vår egen kundportal där du som kund alltid har tillgång till din redovisning. 

För ERA Revisorer är rådgivning en självklar del, och vi hjälper er gärna med beräkningar för olika förmåner och löneuttag. Vi hanterar alla lönefrågor i enlighet med kollektivavtal, lagar och arbetsrättsliga regelverk.  

Vi deklarerar därefter arbetsgivaravgifter och avdragen skatt till skatteverket, samt andra myndighetsrapporter så som kontrolluppgifter och inrapportering till pension.  

Kvinnliga anställda kring konferensbord

Inte vad du letade efter?

Medarbetare vid ett bord

Rådgivning

Vår målsättning är att vara en rådgivare i alla slags ekonomiska frågor, finns inte frågor som är för stora eller för små utan vi vill vara med och utveckla ditt företag. 

ERA Revision möte

Revision

Våra revisorer genomför en oberoende revision genom att granska samt bedöma företags årsredovisningar, bokföring och förvaltning.