TJÄNSTER

Deklaration

Vi har kunskap och erfarenhet inom skatteområdet

Skatt & deklaration

Vårt svenska skattesystem är omfattande och komplicerat med ständiga förändringar i lagstiftningen och det gäller att hålla sig väl uppdaterad. Därför utgör skatterådgivning en viktig del, och berör nästan alla våra kunder, oavsett verksamhet.  

Inom ERA Revisorer finns många års omfattande kunskap och erfarenhet inom skatteområdet, oavsett om du driver aktiebolag, enskild firma eller deklarerar jord- och skogsbruksfastigheter.  

Skatter i vardag

När ERA Revisorer sköter din redovisning ser vi till att hela kedjan sköts, från det du lämnar in dina underlag till upprättande och deklaration av moms, arbetsgivaravgifter och bolagsskatt. Vi stämmer av bolagets skattekonto, och bistår med betalning så att rätt belopp finns tillgängligt. Vi kontrollerar också av att din debiterade preliminärskatt är rimlig.  

 Vi hjälper till med inkomstdeklarationer för både företaget och företagets ägare samt närstående. I rätt tid går vi igenom olika alternativ och deras skatteeffekter de ger på kort- och lång sikt. Vi vägleder dig även i balansen mellan lön och utdelning, beroende på just din situation.  

Deklaration

JORD- & SKOGSBRUKSDEKLARATIONER

Om du äger en jord- eller skogsbruksfastighet måste du årligen lämna in en näringsbilaga till din deklaration. Vi har lång erfarenhet av dessa deklarationer och hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för just dig. Vi förklarar begrepp som skogskonto, betalplan, räntefördelning och egenavgifter. Dessutom alltid byråanstånd till den 15:e juni.  

Specialistkompetens

Vid mer komplicerade frågor samarbetar vi med partners inom de flesta områden. Vi har bland annat stöd från vår branschorganisation FAR och från Skattehuset.  

Detta i kombination med vår erfarenhet, kontinuerliga utbildning och bevakning kan vi erbjuda dig rådgivning inom de flesta frågor inom skatteområdet.  

Inte vad du letade efter?

Revision

Revision

Våra revisorer genomför en oberoende revision genom att granska samt bedöma företags årsredovisning, bokföring och förvaltning.

Fakturahantering

Fakturahantering

Vi har smarta digitala lösningar för leverantörsfakturor och kan också erbjuda fysisk fakturahantering genom för utskriftcentral vid behov.