Om oss

Era i media

Läs mer om ERA Revisorer i publicerade artiklar

ERA på Arvidsjaurgalan

Victor och Birgitta var på plats och minglade med företagare och näringsliv. En stor eloge till arrangörerna för en fantastiskt bra kväll med god mat och underhållning i hög klass.

ERA på Älvsbyns Näringsgala

Det är alltid lika roligt att få träffa kunder, samarbetspartners och att hylla det fantastiska näringslivet i Älvsbyn! Ett extra grattis till en av våra kunder som tog hem priset som ”Årets nytänkare”.

Automatisering fakturahantering

Digitalisering och automatisering ligger ERA Revisorer i Norr varmt om hjärtat och tidens anda har hjälpt till att få fler kunder att ställa om och gå över till digitala lösningar.

Bakom kulisserna hos Rillion

Yesterday we had a really fun day shooting with one of our customers ERA Revisorer. (Some behind the scene footage). At the moment ERA Revisorer has about 40 customers who use Rillion to streamline their invoice processing with about 28 000 invoices per year.

Fler kunder upptäcker fördelarna med Rillion

ERA Revisorer i Norr vill vara tillgänglig för alla, förändringen att gå över till digitala lösningar kan vara tuff för många, men de kunder som har gått över till att automatisera och digitalisera sin bokföring har inte ångrat sig.

Piteå Business Awards är igång!

Hundratals företagare har samlats på Pite havsbad för att äntligen få fira. Stort grattis till årets vinnare och tack till alla som kom och förgyllde årets upplaga av Piteå Business Awards. Kvällen bjöd på god mat, trevliga möten och en massa värdiga vinnare.

Frukost med näringslivet i Piteå

Annica Sandberg, kontorschef Sparbanken Nord och Victor Wiklund, Era Revisorer gästar Frukosten med näringslivet. De kommer bland annat att samtala om hur Piteås företag mår. De ger sin bild av hur pandemin påverkat och skapat ändrade och nya förutsättningar.

Nya Auktoriserade Redovisningskonsulter ERA

107 personer genomförde i november examensprov för att bli Auktoriserad Redovisningskonsult FAR. Av dessa fick 66 personer godkänt resultat.

Era Revisorer växlar upp armarbetet

Det är glädjande nyheter att ERA Revisorer fortsätter samarbete med vår förening efter fjolårets succésäsong.
Våra samarbetspartners är ovärderliga för oss – säger Jens Hedström marknadsansvarig i Piteå IF FF.

Case för ny grafisk profil

Kundcase: ERA Revisorer där vi gjort om hela deras grafiska profil. Om någon söker efter till exempel ”revisor piteå” då vill man vara med i matchen och vara valbar gentemot sina konkurrenter.

Revisionsbyrå bryter sig loss och blir egen

Linn Karlsson, Lennart Olofsson och Joachim Olofsson glädjs över namnbytet och den nya designen för revisionsföretaget.

Inte vad du letade efter?

Starta eget guide

Har du tankar på att starta eget företag men undrar hur du ska gå till väga? Vi på ERA Revisorer har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vill starta eget. 

Skatt & Deklaration

Vi kan hjälpa till att upprätta deklarationer för moms, arbetsgivaravgifter och avdragen skatt och stämma av skattekonto så att rätt belopp finns tillgängligt.