Om oss

Vi är ERA Revisorer

Din revisor i norr

OM OSS

ERA Revisorer i Norr AB är, precis som de flesta av våra kunder, ett hårt arbetande småföretag. Som revisorer, redovisningskonsulter, rådgivare och bollplank möter våra medarbetare olika typer av företag från en mängd olika branscher. Det ger oss både bredd och ett djup i vår erfarenhet och kompetens, något som alla våra kunder kam dra nytta av.  

 Vi är en lokalt stark revision- och redovisningsbyrå med 17 anställda med kontor i Piteå, Älvsbyn och Arvidsjaur. Vi stävar efter att ligga i framkant av den digital utvecklingen och vara en attraktiv arbetsplats.  

 Det viktigaste för oss är att du som kund får ett personligt och professionellt bemötande och att vi kan hitta den bästa lösningen för att förvalta och utveckla just ditt företag. 

auktoriserade

Vi är auktoriserade av Sveriges största branschorganisation för redovisningsföretag, FAR vilket innebär att vi uppfyller deras krav och normer. Dessa inkluderar bland annat rätt utbildning och kompetens, erfarenhet och efterlevnad av våra yrkesetiska standarder. Vi blir kontrollerade med jämna mellanrum för att säkerställa att vi uppfyller dessa krav.  

 Vi har även några auktoriserade redovisningskonsulter hos oss. Utöver att dom följer samma krav har dom också skrivit ett godkänt prov och innehar en viss utbildning. Att vara auktoriserad redovisningskonsult är en skyddad titel, som innebär att man bland annat ger behörighet att skriva under yrkestrafiktillstånd. 

Vår historia

Bolaget bilades 1998 under namnet ERA Revisorer. Under många år ingick vi i en branschorganisation, LR Revision. År 2020 valde vi att bli fristående för att kunna arbeta på det sätt som passar oss bäst, och tog då tillbaka bolagsnamnet vi haft skyddat under alla dessa år.  

 Vi är fortfarande detsamma med målsättningen att vara en trygg helhetslösning inom revision och redovisning. Att vara era personliga rådgivare, och ekonomiska partner.  

Lär dig mer om ERA

ERA i media

Vi är som de flesta av våra kunder ett hårt arbetande småföretag. Som revisorer, redovisningskonsulter, rådgivare och bollplank träffar våra medarbetare olika typer av företag från en mängd olika branscher. Det ger oss en bredd och ett djup i vår erfarenhet och kompetens som alla våra kunder har glädje av.

Jobba här

Har du flera års erfarenhet av redovisning och söker nya utmaningar där du ges ett stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas? Är du driven, gillar att knyta kontakter och har ett affärsmässigt tänk? Vi är alltid på jakt efter nya talanger.