TJÄNSTER

FAKTURAHANTERING

Vi har smarta digitala lösningar

Anställd i receptionen

Leverantörsfakturor

Oavsett om du vill betala dina leverantörsfakturor själv, eller vill att vi ska sköta det åt dig rekommendera vi ett helt digitalt flöde där du attesterar via telefon eller dator, och betalningar skickas till banken per fil.  

Läs mer

Kundfakturor

Beroende på vilken typ av försäljning ditt företag har, kan olika lösningar vara det bästa för dig. Om du t.ex. fakturerar baserat på anställdas arbetade timmar kan det vara en bra idé att använda ett försystem där all registrering sker, som sedan går vidare till attest och fakturering. Säljer du varor, kanske du behöver ett kassasystem.  

 Oavsett försystem så rekommenderar vi att du skickar digitala fakturor direkt från redovisningssystemet för ett sömlöst flöde och slippa hanteringen av pappersfakturor. 

Läs mer

ERA glatt möte

Inte vad du letade efter?

Starta eget

Starta eget guide

Har du tankar på att starta eget företag men undrar hur du ska gå till väga? Vi på ERA Revisorer har tagit fram den viktigaste informationen för dig som vill starta eget. 

Skatt och deklaration

Skatt & Deklaration

Vi kan hjälpa till att upprätta deklarationer för moms, arbetsgivaravgifter och avdragen skatt och stämma av skattekonto så att rätt belopp finns tillgängligt.