Om oss

Jobba hos ERA Revisorer

Lediga tjänster

Välkommen till ERA Revisorer

Vårt fokus är att ge våra kunder ett personligt bemötande och hjälpa dem att förvalta och utveckla sina företag. Vi är deras bollplank och ekonomiska partner. En förutsättning för att kunna vara det är att våra anställda värdesätter att skapa goda relationer med sina kunder och trivs i rollen som rådgivare.

Vi ser att våra medarbetare är positiva, ansvarstagande och engagerade. Hos ERA är vi lagspelare som hjälper varandra att utvecklas i en ständigt föränderlig bransch.

Om du har förvärvat dina kunskaper inom redovisning genom akademisk utbildning och/eller genom liknande arbete spelar ingen roll, det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper och att du är intresserad av att vidareutvecklas tillsammans med företaget.

Vi erbjuder en arbetsplats med positiv framtidsanda och en strävan att alltid ligga i framkant.

Lediga tjänster

Just nu letar vi inte aktivt efter ny personal, men är du rätt person för ERA är du varmt välkommen att skicka ditt CV och personligt brev till – rekrytering@eranorr.se

Vi erbjuder

Individuell lönesättning

Vidareutbildning

Flexibla arbetstider

Sommartid

Friskvårdsbidrag

Konferens

Lediga tjänster

Spontanansökan

Just nu letar vi inte aktivt efter ny personal, men är du rätt person för ERA är du varmt välkommen att skicka ditt CV och personligt brev till: rekrytering@eranorr.se